Način zaloga

U skladu sa našim sloganom, u zalagaonicama AMPHORA GOLD novčanu pozajmicu možete dobiti brzo, pouzdano, sigurno i diskretno.

Vaš zalog (zlato, nakit, tehničke uređaje, vozila…) procenjuju naši stručnjaci i profesionalni saradnici. Nakon procene i utvrdivanja vrednosti zaloga, novčanu pozajmicu dobijate uz apsolutnu diskreciju i potpunu pravnu sigurnost.

Ugovor o pozajmici sklapamo na mesečnom nivou, ali sa mogućnošću raskida ugovora i povraćaja zaloga i pre isteka roka. Ukoliko klijent nije u mogućnosti da nakon isteka ugovorenog roka izmiri cenu zaloga i provizije, nudimo mogućnost produženja ugovora na još mesec dana. U tom periodu klijent plaća samo proviziju, bez glavnice i pri tom ne gubi vlasništvo nad zalogom.

Po izmirenju ugovorenih obaveza, klijent svoju založenu dragocenost može preuzeti svakog dana osim nedelje. Klijent je u obavezi da preuzimanje najavi 24 časa ranije.

Sigurnost Vašeg zaloga je zagarantovana. Zalog se čuva u sefovima poslovnih banaka, ali i magacinima koji su fizički obezbeđeni 24h dnevno.