O nama

Zalagaonice AMPHORA GOLD su već deset godina sinonim za pouzdanost, pravnu sigurnost i diskretnost kada je tržište pružanja finansijskih usluga u pitanju. Na zadovoljstvo dosadašnjih i budućih klijenata AMPHORA GOLD osim u Jagodini, posluje i u filijalama u Beogradu, Boru i Čačku.

Maksimalna angažovanost na ispunjenju zahteva klijenata pri pružanju finansijskih usluga fizičkim i pravnim licima jeste cilj naše kompanije. Informacije o identitetu klijenta, iznosu pozajmice, zalogu ili bilo kojoj drugoj pojedinosti poslovanja držimo u strogoj tajnosti. Svakom klijentu garantujemo privatnost u svakom segmentu poslovanja.

I bezbednost nam je veoma važna. Sve zaloge klijenata porcenjuju vrhunski stručnjaci. Zalog se čuva u sefovima poslovnih banaka i magacinima koji su fizički obezbeđeni 24h dnevno. Svi ugovori koje sklapamo sa klijentima su pravno važeći i osigurani.

7 ZLATNIH PRAVILA

  1. Poštovanje - Naše klijente tretiramo sa poštovanjem i uvažavanjem, spremni da saslušamo svaku sugestiju klijenata.

  2. Transparentnost - Naš način i uslovi poslovanja su transparentni i svima dostupni, nema "sitnih slova u ugovoru".

  3. Diskrecija - Niko osim nas i klijenta nema informacije o identitetu klijenta, iznosu pozajmice, zalogu, ili bilo kojoj drugoj pojedinosti poslovanja.

  4. Sigurnost - Svi ugovori koje sklapamo sa klijentima su pravno važeći i osigurani.

  5. Ažurnost - Novčane pozajmice se isplacuju odmah, bez komplikovane procedure.

  6. Pouzdanost - Svi zalozi se čuvaju u sefovima poslovnih banaka, ili magacinima koji su fizički obezbeđeni 24h svakog dana.

  7. Profesionalizam - Vrednost zaloga procenjuju naši stručnjaci i profesionalni saradnici.

Naše zalagaonice

Jagodina

Bor

Čačak